Stáb

Elnökségi tagok

 

Elnök: Szűcs Krisztina

E-mail: szucskrisztina@europalanta.hu

Vállalatoknál szerzett környezetvédelmi tapasztalataim után képem a világról anyukaként megváltozott, ezért csatlakoztam az Európalánta Egyesülethez, ahol elsődleges célom a környezettudatos gondolkodás üzenetének továbbítása. Elveim szerint a jövő sorsa az egyéni cselekvésben rejlik és a gyerekek világába mindezt szinte játékként lehet becsempészni. Örömmel segítek egy olyan szervezetet, ami teret ad a pozitív gondolkodás megosztására és terjesztésére és segít a jövő generáció hitét szilárd alapokra építeni.

 

Projekt menedzser: Rácz Tímea

E-mail: racztimi@europalanta.hu

Szociálpedagógus végzettséggel, népi játszóházi foglalkozásvezetői tapasztalatokkal, valamint a gyerekek körében eltöltött két évtizeddel rendelkezem. Saját kisfiam természetközeli érdeklődése inspirálta a Kavics klubomat, ami ma már Kupacs Süni erdei kincsestárává változott. Jelenleg az egyesület programjait szervezem, e mellett szívesen tartok magam is Öko-mesekuckót és egyéb érzékenyítő foglalkozásokat. Szívemhez legközelebb a Meseösvények vezetése áll..

 

Projekt menedzser: Csóka Eszter

E-mail: csokaeszter@europalanta.hu

Aktív önkéntes vagyok. A Wekerle Egyesületnél aktív, szervezőként, míg a Budapesti Népművelők Egyesületnél aktív önkéntesként tevékenykedek. Az Európalánta Egyesületnél komolyabb feladatokat is ellátok, hiszen Mityó macska segítségével Mityó RE-Akciócsoportokat tartok, szervezek, fejlesztek. Hiszek az élménypedagógia hatásosságában, melyet itt teljes mértékben kiélhetek. Ezen kívül persze pályázatokat írok, kapcsolatot építek, szervezek, fejlesztek. Mindent, amire éppen szükség van.

 

Egyesületi tagok

Szakmai program vezetője: Victor András
Kommunikációs menedzser: Kőhegyi Ilona
Önkéntes koordinátor: Pásztor Péter

Bábszínészek: Baranyai Anita, Erdei Gergő, ​Mákszem Lenke, Pintér Zsófi

Fotó: Sziráki Lili
Grafika: Győrfi Ágnes, Szűcs Anikó

Projekt támogatás: Miklós Emese, Abonyi Dávid, Sófalvi Tímea, Hámori Zoltán
Kézműves alkotóműhely: Bulissa Ildikó, Bertalan Bernadett
Önkéntesek: Krippel Júlia, Meszéna Kriszta, Makaró Sándor, Kugler Eszter
Technikai vezető: ​Czeróczki Tibor

További tagok: Hajós Tamás, Bugár Adrienn, Kecskés Évi, Rétlaki Andrea