Stáb

Elnökségi tagok

 

Elnök: Szűcs Krisztina

E-mail: szucskrisztina@europalanta.hu

Vállalatoknál szerzett környezetvédelmi tapasztalataim után képem a világról anyukaként megváltozott, ezért csatlakoztam az Európalánta Egyesülethez, ahol elsődleges célom a környezettudatos gondolkodás üzenetének továbbítása. Elveim szerint a jövő sorsa az egyéni cselekvésben rejlik és a gyerekek világába mindezt szinte játékként lehet becsempészni. Örömmel segítek egy olyan szervezetet, ami teret ad a pozitív gondolkodás megosztására és terjesztésére és segít a jövő generáció hitét szilárd alapokra építeni.

 

Operatív vezető: Rácz Tímea

E-mail: racztimi@europalanta.hu

Szociálpedagógus végzettséggel, népi játszóházi foglalkozásvezetői tapasztalatokkal, valamint a gyerekek körében eltöltött két évtizeddel rendelkezem. Saját kisfiam természetközeli érdeklődése inspirálta a Kavics klubomat, ami ma már Kupacs Süni erdei kincsestárává változott. Jelenleg az egyesület programjait szervezem, e mellett szívesen tartok magam is Öko-mesekuckót és egyéb érzékenyítő foglalkozásokat. Szívemhez legközelebb a Meseösvények vezetése áll..

 

Kommunikációs vezető: Sziráki Lili

E-mail: lilisziraki@europalanta.hu

Közel a kezdetek óta veszek részt az Európalánta Egyesület munkájában a tájépítészet és a fotográfia területén szerzett tapasztalataimmal, mint önkéntes, fotós, tervező, projektvezető, koordinátor és most már, mint elnökségi tag is. Szeretem, hogy egy olyan szervezethez tartozhatok, ahol közösen építkezünk, alkotunk, fejlesztünk, ahol együtt dolgozunk egy felelősségteljesebb gondolkodásért, egy tudatosabb generációért, mely hiszem, hogy egy elfogadóbb és boldogabb világot épít.

 

Egyesületi tagok

Szakmai program vezetője: Victor András
Kommunikációs munkatárs: Kőhegyi Ilona
Önkéntes koordinátor: Pásztor Péter

Bábszínészek: Baranyai Anita, Erdei Gergő, ​Mákszem Lenke, Pintér Zsófi

Grafika: Győrfi Ágnes, Szűcs Anikó

Projekt támogatás: Abonyi Dávid, Csóka Eszter, Hámori Zoltán, Hevesi Ildikó, Kurdi Katinka, Miklós Emese, Odler László, Sófalvi Tímea
Kézműves alkotóműhely: Bulissa Ildikó, Bertalan Bernadett
Önkéntesek: Gál Noémi, Krippel Júlia, Meszéna Kriszta, Nádas Zsófia, Szabó Edit
Technikai munkatárs: ​Czeróczki Tibor

További tagok: Hajós Tamás, Bugár Adrienn, Kecskés Évi, Rétlaki Andrea