Európalánta Egyesület

Ne hagyd elveszni az 1%-od! Ajánld Mimóéknak a Földünk védelméért!

Jussanak el történeteik idén is több, mint 3000 kisgyerekhez!

Tarts velük te is! Bábozd zöldre!

Európalánta Közhasznú Egyesület

18026827-1-41

 

"Jövőképünk egy minden szinten harmónikus és fenntartható világ, amelynek érdekében a szabad egyének tudatosan működnek együtt."

 

Az Európalánta Egyesület gyermekeknek szóló élményközpontú környezeti nevelési programokat fejleszt és szervez, Van köztünk óvónő, környezetmérnök, építész, tájépítész, fotográfus, kosárfonó, szervező, tanár, grafikus, informatikus, tánctanár, ügyes kezű barkács és ékszerkészítő. Sokfélék vagyunk, de egy dologban mindannyian egyetértünk: fontos látni, észrevenni, érezni, okosan cselekedni és szeretni a természetet.

Az élményszerű tanulásra alapozva a környezeti nevelésben már többéves tapasztalattal rendelkező Európalánta Egyesület kreatív figurák segítségével juttatja el a zöld gondolatokat az egészen fiatal gyermekekhez. Ebben kiemelkedő szerepet kapnak a már sokak által jól ismert figurák, Mimó és Csipek, akik az elmúlt évek során aktív és sikeres résztvevőivé váltak a hazai környezeti nevelésnek.

Évek óta dolgozunk Mimóval és Csipekkel, tehát mesét írunk, bábozunk, játszunk óvodákban és rendezvényeken, újrahasznosítunk, élményösvényeket álmodunk és építünk meg.

 

Alapvető célunk, hogy élményközpontú környezeti nevelési programokkal formáljuk a jövő generáció szemléletét egyéni és közösségi szinten.

Arra bíztatunk, hogy "Képzeld el zöldben!"

 

Közhasznúsági beszámolók

Közhasznúsági jelentés 2011
Közhasznúsági jelentés 2012
Közhasznúsági jelentés 2013
Közhasznúsági jelentés 2014
Közhasznúsági jelentés 2015
Közhasznúsági jelentés 2016
Közhasznúsági jelentés 2017

Partnereink