Játszóház

Animációk óriásbábokkal
Mimó és Csipek óriásbábként is megjelenik a programon és részt vesz a gyerekekkel való közös játékban. A játékon túl lehetőség van közös selfiek készítésére.


Kukatúra Kupaccsal
Játsszunk együtt Kupaccsal, aki a szelektív hulladékokra hívja fel a figyelmet! A résztvevők Mimó és Csipek figuráinak bőrébe bújva az óriás-társasjáték figuráivá válnak és maguk adják meg a dobókocka kérdéseire a megfelelő választ.


Poty(k)a horgász
A gyerekek Potyka békának nyújtanak segítséget: ki kell horgászni a különböző szennyeződéseket a vízből, majd a megfelelő szelektív kukába tenni azokat.

 


Ficak kalandjai
A zöld mesehősök színes kalandjai ismert gyerekdalokkal és játékokkal fűszerezve elevenednek meg a zenére mindig nyitott Ficak segítségével.  

 


Újrahasznos kreatív műhely
Mi veszélyes és mi újrahasználható? Készülhet-e dobozból pénztárca vagy bicikliből szandál? A hulladékok rendszerezése és  az újrafelhasználhatóságuk áll a kreatív műhely középpontjában.


Ökos Tódor

Régi idők játékai a jelenben újrahasznosan! A rég elfelejtett célbadobó és labdadobó pelota, az érzékszervek élesítésére hangmemori és memóriajáték. Mindez szemet gyönyörködtető újrahasznos formában gondolva újra, hogy minden korosztálynak kitűnő szórakozást nyújtson.

 

Érdekel a program

Amennyiben érdeklődik a program iránt, kérem keresse Rácz Tímea projekt menedzsert az alábbi e-mail címen: racztimi@europalanta.hu